Folk

FOLK

Debat
28. februar 2018

Joseph Ratzinger

Det er i dag fem år siden, Benedikt XVI som den første af Guds vikarer i 600 år abdicerede uden at være tilbagekaldt fra jorderig af sin opdragsgiver. Den forhenværende pave og ekskardinal, 90 år, kan i dag smykke sig med den historisk set aparte titel: ’pave emeritus’.

Jesus Kristus

Hvis Jesus havde været amerikaner og haft et skydevåben, ville han stadig være iblandt os, filosoferer den amerikanske standupper Judah Friedlander – mon ikke de talrige våbenevangelister i Guds eget land ville bifalde denne version af himmelsk retfærdighed?

Donald Trump

Hvad angår USA’s præsident, fantaserer han nu om en selvopofrelse, der er sjælden at møde fra hans kant: Selv uden et skydevåben ville han være løbet ind på den skole i Florida, hvor massenedskydninger foregik. Donald, Donald Trumpie – præriens bedste mand!

Usain Bolt

Den ikoniske sprinter, verdens hurtigste i flere år, drømmer om en ny karriere i fodbold. I januar forlød det, at Borussia Dortmund ville købe ham – nu skal han spille på Old Trafford. Dog ikke for Manchester United, men for et UNICEF-hold.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her