Folk

FOLK: Super Bowl

Debat
6. februar 2018

Tom Brady

Den stærkt rutinerede – og muligvis NFL-historiens bedste – quarterback fik chancen for at afgøre kampen i de afsluttende minutter af Super Bowl natten til mandag. Når han gør det, vinder han altid. Men hov, så gik det sgu galt. Er en æra slut?

Nick Foles

I stedet blev det den 11 år yngre og væsentligt mindre profilerede Nick Foles, der ledte Philadelphia Eagles til sejr og fik titlen som MVP (mest værdifulde spiller). Foles var kun med, fordi førstevalget var skadet. Sådan går det op og ned.

Doug Pederson

Eagles’ cheftræner var nu mindst lige så værdifuld. Hvor de fleste ville vælge det sikre spil i en Super Bowl, valgte han modige trickspil, som snød modstanderne. Læren er, at man skal være utilregnelig. Også i de pressede situationer.

Prince

Allermest værdifuld er naturligvis Prince, og han blev hyldet i sin hjemby Minneapolis, da Justin Timberlake sang en slags duet med den afdøde stjerne i pauseshowet. Og hele byen lyste lilla. For denne storfan var det aftenens højdepunkt.

Først sang P!nk under Super Bowl-halvlegen, så sang Justin Timberlake med Prince oplyst af lilla lys på et kæmpe lærred.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her