Læserbrev

Mere LA LA fra blå blok

Simon-Emil Ammitzbøll-Bille glemmer, at hver skattelettelse betyder en forringelse af det offentlige
Debat
7. februar 2018

Den 2. februar fremturer Simon-Emil Ammitzbøll-Bille (LA): »Hver gang vi gennemfører en skattelettelse, vil folk gerne beholde den« (»Borgerlighed handler om at tro på mennesket. Og om lave skatter,« Dagbladet Information).

Typisk for blå blok ’glemmer’ Simon-Emil Ammitzbøll-Bille, at de, der får meget ud af skattelettelser – typisk blå bloks vælgere – bruger denne skattelettelse til at købe sig ind i private børnehaver, skoler og hospitaler, mens vi andre må hutle os igennem en stadigt mere forarmet offentlig »service«. Synd at journalisten fra Information lod ham slippe så let!

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her