Læserbrev

Drabskultur

En omlægning til en mere human behandling af dyr og en kostændring til plante- og frugtbaseret kost er et udviklings- og erfaringsspørgsmål
27. marts 2018

Det var hjerteskærende at læse kronikken i Dagbladet Information den 23. marts om, hvordan vores behandling af dyrene opleves af et følsomt menneske som Nina Bjarup Vetter.

Menneskers meget forskellige holdninger til dette emne viser med al ønskelig tydelighed, at en ændring fra den nuværende drabskultur, hvor »menneskerne svælger i retter af andre væseners kød og fedt, organer og lemmer«, til en mere human behandling af dyrene og en kostændring til plante- og frugtbaseret kost, alene er et udviklings- og erfaringsspørgsmål.

Ikke et emne, der kan afgøres i en verbal meningsudveksling af for og imod.

Kun en mentalitet, der bygger på en afbalanceret følelse og intelligens vil på sigt føre til en mere menneskeværdig behandling af vore medvæsener, dyrene. En sådan udvikling vil på lang sigt uundgåeligt finde sted og er allerede så småt på vej takket være mennesker som Nina Bjarup Vetter.

Kjeld Kjertmann, Hørsholm

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Dina Hald
  • Eva Schwanenflügel
Dina Hald og Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu