Folk

FOLK

Debat
3. marts 2018

Johnny Depp

Før Oscar-ceremonien uddeles i dag Golden Raspberry Awards, også kendt som ’Razzies’, der hædrer spektakulært ringe præstationer. Største navn blandt de nominerede er hovedrolleindehaveren i en træt spekulationsopfølger, Pirates of the Caribbean V.

Podiepiger

Tidens klapjagt på indbildt og reel sexisme berøver nu Tour de France et traditionsrigt indslag. Dejlige damer med kindkys og smil skal ej længere gratulere den etapevinder, der har slidt sig over det ene bjerg efter det andet, meddelte Tour De France-societetet i går.

Peter Sagan

Cykelsporten er ellers ikke rig på sexistiske skandaler. To kan dog fremdrages. Sprinteren Peter Sagan skal have nevet en podiepige i popoen, og den belgiske cykelstjerne Jan Bakelants har engang sagt i spøg, at han altid har kondomer med, »for man ved aldrig, hvor podiepigerne har været«.

Venus fra Willendorf

Til gengæld har Facebook taget ovennævnte palæotiske pornomodel til nåde: Nu kan hendes opulente ynder atter fremvises på det bigotte sociale medie. Det sker, efter at Information omtalte bortcensureringen i disse spalter torsdag.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

David Zennaro

Flot gået af Information at kunne ændre Facebooks politik!