Folk

FOLK

7. marts 2018

Dronning Elizabeth

Historisk set er det ikke ofte, at de progressive politiske tiltag kommer fra adelen eller kongehuset, men hvis ingen andre vil: Den engelske dronning Elizabeth er nu gået til kamp mod plastik og har forbudt plastikflasker og sugerør på Buckingham Palace, skriver Independent.

Lokalpolitikere I

Politikerne i Københavns Kommune har besluttet, at indkøbscentret Fisketorvet skal være større. Det er med sine omkring 40.000 kvadratmeter butiksareal allerede et af de største i København, men det bliver nu udbygget med 70.000 kvadratmeter, heraf 15.000 til butiksareal, over de kommende år.

Lokalpolitikere II

Hvis storcentrene er vor tids paladser, så minder Fisketorvet med sin beliggenhed midt i byen måske mest om den rumænske diktator Ceausescus palads i Bukarest, om hvilket der er skrevet, at »kombinationen af kulturel og æstetisk analfabetisme« har skabt et »altødelæggende bygningsværk«.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu