Folk

FOLK

Debat
7. marts 2018

Dronning Elizabeth

Historisk set er det ikke ofte, at de progressive politiske tiltag kommer fra adelen eller kongehuset, men hvis ingen andre vil: Den engelske dronning Elizabeth er nu gået til kamp mod plastik og har forbudt plastikflasker og sugerør på Buckingham Palace, skriver Independent.

Lokalpolitikere I

Politikerne i Københavns Kommune har besluttet, at indkøbscentret Fisketorvet skal være større. Det er med sine omkring 40.000 kvadratmeter butiksareal allerede et af de største i København, men det bliver nu udbygget med 70.000 kvadratmeter, heraf 15.000 til butiksareal, over de kommende år.

Lokalpolitikere II

Hvis storcentrene er vor tids paladser, så minder Fisketorvet med sin beliggenhed midt i byen måske mest om den rumænske diktator Ceausescus palads i Bukarest, om hvilket der er skrevet, at »kombinationen af kulturel og æstetisk analfabetisme« har skabt et »altødelæggende bygningsværk«.

Hønsefans

Det er velkendt, at afstanden mellem det moderne menneske og naturen er blevet lang, men det er alligevel komisk, når magasinet Wired i denne uge kan fortælle, at det er kommet på mode at holde høns som »status symbol« i Silicon Valley.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her