Folk

FOLK

14. marts 2018

Amber Rudd

Giftangrebet på den tidligere russiske spion Sergej Skripal får nu den britiske indenrigsminister, Amber Rudd, til at åbne en bredere undersøgelse. Myndighederne skal nu undersøge 14 drab, som de hidtil har afvist skulle have forbindelse til Rusland.

Alexander Perepilithnij I

Det er særligt Buzzfeed som har afdækket de mistænkelige dødsfald i Storbritannien. En af dem er finansmanden Alexander Perepilithnij som døde efter at have været ude at jogge i 2012. En række amerikanske kilder har peget på, at han blev forgiftet.

Alexander Perepilithnij II

Den russiske finansmand havde ifølge Buzzfeed modtaget trusler efter at have udtalt sig om skattefusk i milliardklassen begået af korrupte russiske embedsmænd. Oprindeligt havde han været med til at hvidvaske pengene selv.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Torben Lindegaard

@Sebastian Gjerding

Det er nok derfor de korrupte ledere i Danske Bank holder tand for tunge efter at have hvidvasket penge i den lettiske filial for bl. a. Putins fætter.

Det kan de også roligt gøre - vores bagmandspoliti har ikke en chance for at få dem dømt for noget som helst vedrørende hvidvask af sorte russiske penge.
Danske Bank vil kunne møde op med en så voldsom række stjerneadvokater til stjerne honorarer, at enhver statsadvokat vil tabe pusten allerede inden sigtelsen er formuleret.