Klumme

Intermetzo: Totalitaristisk integration

Håndfast debat afføder håndfast vås
9. marts 2018

Et lytterindlæg i Radio24syv morgen drejede sig om ulve i Jylland. Lytteren gav udtryk for den opfattelse, at det er de kulturradikale, der vil have de omstridte rovdyr rendende frit rundt i gaderne, til gengæld skal alle kulturradikale have en ulv tvangsanbragt i forhaven. Så kan de lære det. Ikke ulvene, de kulturradikale.

Hvor de end har til huse, optræder de kulturradikale i den ende af debatten – hvor kulturradikalismen er lige så afskyet som politisk korrekthed – fortsat som dén udanskhed, hvorom landets ulykke sig drejer. Jøderne er vor ulykke, sagde tyskerne engang. Her nævnt – ikke fordi lytteren fra forleden var nazist – eller det kan man jo ikke vide – men fordi den velafprøvede retoriske mekanisme, at alt ondt kommer fra kulturradikalismen, gentages igen og igen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
 • Alle artikler på information.dk
 • Annoncefrit information.dk
 • E-avis mandag til lørdag
 • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

 • Malan Helge
 • lars søgaard-jensen
 • Bjarne Bisgaard Jensen
 • Olaf Tehrani
 • Hanne Ribens
 • Torben Ethelfeld
 • Christian Mondrup
 • C Munk
 • Thomas Olsen
 • Tino Rozzo
 • Toke Andersen
 • tove helbo
 • Frede Jørgensen
 • Troels Ken Pedersen
 • Hans Larsen
 • Maj-Britt Kent Hansen
 • Eva Schwanenflügel
 • Peter Jessen
 • Tommy Clausen
 • Kurt Nielsen
 • Lars Koch
 • Henrik Johansen
 • Torben K L Jensen
 • Grethe Preisler
 • Niels Duus Nielsen
Malan Helge, lars søgaard-jensen, Bjarne Bisgaard Jensen, Olaf Tehrani, Hanne Ribens, Torben Ethelfeld, Christian Mondrup, C Munk, Thomas Olsen, Tino Rozzo, Toke Andersen, tove helbo, Frede Jørgensen, Troels Ken Pedersen, Hans Larsen, Maj-Britt Kent Hansen, Eva Schwanenflügel, Peter Jessen, Tommy Clausen, Kurt Nielsen, Lars Koch, Henrik Johansen, Torben K L Jensen, Grethe Preisler og Niels Duus Nielsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Torben K L Jensen

Totalitetens totale idioti - den unuancerede dumhed på alle planer i den tro at alle danskere er styrede af en fåret hyrde der er i besiddelse af den statsautorisere sandhed om noget så tvivlsomt som danskhedens hegonomi inden for egne grænser er hvad der sker når nødvendighedens politik får brug for fjendebilleder. Min helt - Georg Metz - har som sædvanligt ret bortset fra at det ikke var Afganistan men Irak hvor vores største statsminister-kiks førte os ind i en ulovlig krig. Jeg taler selvfølgelig om røvhullet : Anders Fjog Rasmussen - den største krigsforbryder siden Monrad.

Malan Helge, Vibeke Hansen, Kirsten Lindemark, Ingolf Bent Skipper, Bjarne Bisgaard Jensen, Hanne Ribens, Karsten Aaen, Torben Skov, Frede Jørgensen, Werner Gass, Tino Rozzo, Kurt Wissendorf Møller, Mogens Holme, Viggo Helth, Eva Schwanenflügel, Tommy Clausen, Kurt Nielsen og Henrik Johansen anbefalede denne kommentar
Kim Folke Knudsen

Tak til Georg Metz.

for at spidde tidsånden her til lands.

For ti år siden havde DF travlt med at sværte Socialdemokraterne for at være årsag til " Den Dårlige Integration ". Som du rigtigt påpeger er de rette kulsorte briller taget på. Der ses kun på de dårlige eksempler. Danske medier og ledende politikere er simpelthen ikke interesseret i at fortælle om de mange indvandrer og flygtninge også fra de muslimske miljøer, som er blevet til et stort plus for Danmark, en berigelse for Danmark.

Nu har Socialdemokraterne opgivet at være Socialdemokrater. Dansk politik har udviklet sig til en Bermuda Trekant, hvor DF er okanens øje og det forhenværende Liberale Venstre og det forhenværende Socialdemokrati suser rundt i orkanen med fuldt fart lige lukt ind i DF´s kerneværdier.

Alle andre politiske eksternaliteter på Christiansborg betragtes med den dybeste foragt som fuldstændig vanvittige, naive, eller kulturradikale, som om det var et parti eller lignende.

Det gælder Regnbuepartierne med Alternativet, Enhedslisten, SF, og Det Radikale Venstre.

I danske medier gentages det med en sand monotoni. Du kan ikke vinde et dansk valg uden at tilslutte dig " Værdidebatten " det vil sige rakke ned på mennesker med en fremmed etnisk baggrund.

For så vidt angår Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti kan de henregnes som et appendiks til det forhenværende Liberale parti Venstre. De suser også rundt i den iscenesatte orkan med fuld fart mod DF´s kerneværdier. Alt er på udsalg af egne værdier blot man kan klamre sig til taburetten.

Se når forhenværende borgerlige partier på den måde bevæger sig fra Venstre mod højre, fra borgerlighed til nationalisme, fra liberale værdier til totalitære standpunkter, så kan selve denne bevægelse føles komplet irrationel.

Da er det godt at kunne trække trumfkortet Syndebukken. Den Kulturradikale Idiot, som har fordærvet nationen og skabt alle nutidens elendigheder.

Må det borgerlige Danmark vågne op til dåd og besinde sig på egne oprindelige værdier, der omfatter frihed, frisind, retfærdighed og tolerance.

lars søgaard-jensen, Vibeke Hansen, Kirsten Lindemark, Benny Larsen, Anders Reinholdt, Martin Madsen, Hanne Ribens, Karsten Aaen, Flemming Berger, Torben Skov, Werner Gass, Thomas Olsen, Tino Rozzo, Kurt Wissendorf Møller, Torben K L Jensen, Viggo Helth, Eva Schwanenflügel og Tommy Clausen anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

Slam dunk, Georg Metz !!

Og Kim Folke Knudsen, fantastisk metafor med Bermuda-trekanten og de storm-styrede partier :-)

Kirsten Lindemark, Karsten Aaen og Torben K L Jensen anbefalede denne kommentar
Niels Duus Nielsen

"Jeg tror ikke dine skriverier flytter noget som helst..." - jo de gør, mine mundvige flytter sig opad, hver gang jeg læser Intermetzo, og nogle gange kan jeg gå og smile resten af dagen på grund af en eller anden veldrejet retorisk finte.

I dag er det udsagnet: "Endog på Christiansborg har etniske personer sneget sig ind i det politiske miljø. Et par af de aktive blandt konservative og socialdemokrater er i den grad totalt integrerede, at det halve ville have været langt mere end rigeligt" som har gjort mig i godt humør, da den på en pæn måde gør opmærksom på den universelle statistiske sandhed, at konvertitter ofte er de værste, da de føler et ekstra stærkt behov for at kompensere for deres anderledeshed.

Assimilation er måske målet, men det når vi aldrig uden en forudgående integration. Måske er det derfor assimilationen, og ikke integrationen, der er totalt mislykket, netop fordi totalidioterne, der ikke har en chance på arbejdsmarkedet, i stedet er blevet politikere på Christiansborg. Det forklarer så også, hvorfor disse arbejdssky elementer i habit og spadseredragt med slips, med den lille svindler i spidsen, sjosker med åbne øjne mod retsstatens afvikling.

Malan Helge, lars søgaard-jensen, Vibeke Hansen, Karsten Lundsby, Benny Larsen, Ingolf Bent Skipper, Martin Madsen, Bjarne Bisgaard Jensen, Anker Nielsen, Hanne Ribens, Karsten Aaen, Flemming Berger, Eva Schwanenflügel, Torben Skov, Jens Thaarup Nyberg, Christian Mondrup, Werner Gass, C Munk, Tino Rozzo, Egon Stich, Toke Andersen, Torben K L Jensen, Frede Jørgensen, Mogens Holme og Jørgen Wassmann anbefalede denne kommentar

Det glemmes altid, at der er de i forvejen tilstedeværende der integrerer de nyankommne.
De nyankommne kan ikke integreres hvis de tilstedeværende ikke vil. Og det mener totalidioterne på Slotsholmen at de ikke vil, at der er stemmer i ikke at ville.
Derfor udvises der så rigeligt mange anstrengelser for at eksludere de nyankommne og holde dem udenfor 'det gode selskab'.
Tak Georg Metz for denne opsang.
Men tror du at Martin Henriksen overhoved kan forstå artiklens pointe?
Man kan ikke blive integreret hvis man bliver holdt udenfor!

lars søgaard-jensen, Tino Rozzo, Kirsten Lindemark, Kim Folke Knudsen, Hanne Ribens, Karsten Aaen, Eva Schwanenflügel og Torben Skov anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

Werner Gass

Hverken Martin Henriksen eller resten af DF er interesserede i integration.
De vil have alle 'udlændinge' ud af landet, undtagen de nyttige idioter der er blevet så konverterede/assimilerede, at de med Georg Metz's ord er blevet :
"i den grad totalt integrerede, at det halve ville have været langt mere end rigeligt".

lars søgaard-jensen, Kirsten Lindemark, Kim Folke Knudsen og Frede Jørgensen anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

Niels Nielsen,
Tak for at fremdrage netop ovenstående pointe som sublim :-)