Folk

Twitterfolk

24. marts 2018

@thistallawkgirl

»At se den nuværende præsident og den tidligere vicepræsident true hinanden med tæv er en stærk reminder om, at kvinder ikke kan være præsidentielle, fordi de er for følelsesladede,« tweeter komiker Marie Connor om skænderi mellem Trump og Biden.

@HeidiFrederikke

Torsdag spillede herrelandsholdet træningskamp mod Panama, og TV 2’s Heidi Frederikke faldt i søvn: »Fornemmer, at det ikke gør så meget, at det er godt, der er et stykke tid til VM, og at der heldigvis er lidt flere testkampe at øve sig i.«

@RosendahlFilm

En telefonlinje skal hjælpe krænkede i film- og teaterbranchen. Det er Christina Rosendahl glad for: »Stolt af, at vi, Danske Filminstruktører sammen med 18 organisationer i film og teater, står bag dette initiativ i dansk film og teater for at undgå overgreb.«

@MogensJensenS

Socialdemokraternes Mogens Jensen er træt af regeringen. Den er nemlig »ligeglad med, om der er flertal for et salg (af TV 2, red.) i Folketinget. Sammen med ultimative krav til nedskæring af public service tromler man mod et snævert medieforlig«.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu