Folk

FOLK

6. april 2018

Mudderbadere

I går løftede Roskilde Festival sløret for årets programplakat. Dermed kan diskussionen om, hvor man til sommer kan høre den bedste musik, for alvor gå i gang. Blandt de nyannoncerede navne er Nick Cave & The Bad Seeds og Massive Attack.

Eminem

Årets scoop for Roskilde Festival er dog utvivlsomt den 45-årige rapstjerne Eminem, som aldrig har spillet i Danmark før.

»Det har jo faktisk taget de her 17 år, siden vi sendte den første request afsted,« siger programchef Anders Wahrén til musikmagasinet Gaffa.

De afdankede

I Ekstra Bladet kalder Thomas Treo et andet festivalhovednavn for »afdanket.« Her er tale om Britney Spears, som skal optræde til Smukfest i Skanderborg. Der tegner sig et billede af, at de store festivaler satser på kunstnere, der sidst var interessante for 15 år siden.

X Factor-Martin

I aften ruller X Factor hen over skærmen for sidste gang på DR1. Vinderen af den allerførste sæson, Martin, er en af meget få deltagere i sangkonkurrencen, der har fået ørenlyd, efter kameraerne slukkede. Han skal åbne Orange Scene med sit band, Saveus. 

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu