Folk

FOLK

20. april 2018

Zlatan I

Den svenske fodboldspiller Zlatan Ibrahimovic havde forud for sin debutkamp for amerikanske LA Galaxy – hvor han scorede to spektakulære og afgørende mål – indrykket en annonce i LA Times med ordene: »Dear Los Angeles, You’re welcome«.

Zlatan II

Den forrygende debut satte gang i spekulationer om den svenske fodboldkonges mulige deltagelse ved VM. Men et samarbejde med bookmakeren Bethard har uden for banen bragt ham i en modvind, der er nået helt op på svensk ministerniveau.

Zlatan III

Det svenske fodboldforbund, SvFF, har ’liket’ to af de meste hadefulde kommentarer til en reklamefilm, Zlatan lagde op på sin instagramprofil i mandags. Derfor hersker der nu tvivl om, hvorvidt Zlatan vender tilbage til landsholdet.

Zlatan IIII

Tirsdag aften annoncerede Zlatan i det amerikanske talkshow med Jimmy Kimmel, at han har i sinde at tage til VM. Om det bliver som spiller eller tilskuer, er endnu uvist. Men som Zlatan selv formulerer det: »Et VM uden Zlatan er ikke et rigtigt VM.«

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu