Folk

FOLK

Debat
23. april 2018

Peter Falktoft 1

I torsdags berettede Peter Falktoft i podcasten Her går det godt, at han har opfordret statsministeren til at fyre miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen, og at dansk konventionelt landbrug er »en forretning baseret på en løgn og mørklægning«

Esben Lunde Larsen

Det fik ministeren til tasterne på Facebook, hvor han fredag inviterede Peter Falktoft, der blev omtalt som en »SoMe-kendis«, til at følge ham i to lange dages arbejde »med meget substans« for at »blive endnu bedre klædt på« og få svar på sine mange overvejelser.

Peter Falktoft 2

»Ok, alterdreng, hvis du bytter ‘SoMe-kendis’ ud med prisvindende TV -og Radiovært, så har vi en aftale.« lød svaret fra Peter Falktoft på Twitter, der ønsker at »ændre på alt det du lader stå og fucker op #nemt skal vi starte med grundvandet? Bierne, MRSA - vælg en!«

Peter Falktoft 3

Efterfølgende har Peter Falktoft præciseret i flere Twitterpost, at han tager imod opfordringen om at lege minister i to dage. Om det bliver til virkelighed er usikkert, da Esben Lunde Larsen er uden for kontakt i Mexico. Falktoft »holder vejret imens«.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her