Folk

FOLK

25. april 2018

Sólrun Løkke Rasmussen

Da statsministerfruen for et par måneder siden blev indkaldt til et møde hos rektor om hendes fremtid på N. Zahles Gymnasieskole, valgte hun ikke sin tillidsrepræsentant som bisidder, men sin mand. Altså Danmarks statsminister. Det skriver Ekstra Bladet.

Signe Molde

Ifølge avisen førte mødet til, at Sólrun Løkke Rasmussen blev fyret fra sin lærerstilling på grund af samarbejdsvanskeligheder. Mens Lars Løkke så på. Det har fået tv-vært Signe Molde til på Twitter at give den kvindelige rektor på Zahles skole »prisen for de største nosser«.

Lars Løkke Rasmussen

Statsministeren himself pipper hurtigt igen: »Så du tror også blindt på alt, Poul Madsen skriver?« Ifølge Lars Løkke Rasmussen er hans kone ikke blevet fyret. Men han vil ikke svare på, om mødet fandt sted med ham som bisidder, for »det har ikke meget med sagen at gøre«. Lidt, måske?   

Kirsten Birgit

Den fiktive nyhedsoplæser Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm kommer ham til undsætning: »Har der været et møde, så er jeg sikker på, det var privatpersonen Larsaf Løkke, der var tilstede som bisidder og ikke statsministeren. Så er den vist ikke længere.«

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Dorte Sørensen

Måske havde det været god for fru Løkke Rasmussen , hvis Løhde og KL ville have givet lærerne en arbejdstidsaftale, så lærerne havde fået lidt selvbestemmelse tilbage og ikke alt lå i skoleledelsens hånd.
PS: fruen kunne vel ha´taget både tillidsmanden og hr. private Løkke Rasmussen med - men hun var måske ikke medlem af lærerforeningen?

Bjarne Bisgaard Jensen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

Det var slet ikke Lars Løkke Rasmussen, statsminister, der mødte op.
Det var privatpersonen Lars Löcce Raasmusnusk.
De der bodyguards var der bare for fruens skyld :
"Cause IIIIIIIIIIIIIIIIIII WILL ALWAYS LOVE YYYYYHYHOUHOU"