Folk

FOLK

Debat
2. maj 2018

Art Paul I

Nu hyldede vi jo Hugh Hefner som en anden Gandhi efter hans død tidligere på året, så det skal da heller ikke forbigå i tavshed, at skaberen af det berømte logo, kaninen med butterfly, ligeledes har takket af. Art Paul hed han.

Art Paul II

Art Paul kom i stald hos Hefner i 1953 og stod bag designet af den allerførste forside på Playboy Magazine – den med Marilyn Monroe. ’Den ultimative blondine’, som alle tog en bid af, og som Hefner betalte 75.000 for at blive begravet ved siden af.

Art Paul III

Meget kan man sige om bladet og Hefners arv, men kaninørerne holder og står tilbage som et af de første og mest effektive eksempler på Logo-kapitalismens kraft, som Naomi Klein senere beskrev.

Louise

Da jeg var 17 blaffede jeg til Hamborg iført en sort hættetrøje med en Playboy bunny med dødningehoved og påskriften »Dead men don’t rape«. Det var utrolig svært at få et lift. Og så lånte en, der hed Louise, den, og så blev vi uvenner, så gad vide, hvor den er.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her