Folk

FOLK

Debat
23. maj 2018

George Monbiot

Godt nyt for fans af The Guardians og Informations grønne stridsmand. Efter en ufrivillig pause som følge af en kræftsygdom og efterfølgende kirurgi er klimaklummisten nu atter tilbage i vigør med nye klummer på vej – også til denne avis.

Joan Collins

I dag fylder ungdommelige Alexis fra tv-serien Dollars 85 år og har fortsat så travlt som altid med at lade sig fetere i sladderpressen som uforlignelig primadonna. Fire ægtemænd har hun slidt op – hun er i gang med den femte, den 32 år yngre Percy Gibson.

Nicklas Bendtner

Med tre uger til fodbold-VM ser det skidt ud for Danmarks knæskadede angrebsspids, der kan miste positionen som førsteangriber i Rosenborg til den mere scorende Alexander Søderlund. Ringe træning i en middelmådig liga er næppe opskrift på verdensklasse.

Thomas Helmig

Konventionel visdom vil dog vise, at Danmark brillerer bedst ved slutrunder, jo mere undertippede vi er. Og noget bliver i al fald som i gode gamle dynamitdage, nemlig fodboldslagsangen, der skulle være på vej, skrevet af dette 80’er-ikon.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her