Folk

FOLK

29. maj 2018

Dronningen og Ellemann

Dronningen indvier i dag nationalparken Kongernes Nordsjælland sammen med miljøminister Jakob Ellemann-Jensen. »Pressen har mulighed for at følge dronningen og ministerens tur gennem nationalparken.« Det kan blive en fremragende dokusoap.

Frilandschefen

Det går stærkt for Jakob Ellemann-Jensen. I går fejrede han etåret for indførelsen af dyrevelfærdsmærket i Hammel. Inviteret var også Henrik Biilmann, direktør i Danish Crown Friland. Det er smart at have underafdelinger i sin virksomhed.

Saga Norén

Begivenheden, vi alle har ventet på, er nu en realitet: Der er Fehmarnbelt Days 2018 i Malmö. Arrangørerne har tænkt over, hvordan man kan spice en konference om faste forbindelser op og har valgt at invitere Saga Norén fra tv-serien Broen.

Merete Riisager

Børn, som kommer fra en klasse med lavt elevtal, præsterer bedre, viser en Cevea-analyse, og nu skal ministeren i samråd. Af hensyn til samrådets kvalitet vil der kun blive lukket fire politikere og tre tilhørere ind.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Lise Lotte Rahbek
  • Eva Schwanenflügel
  • David Zennaro
Lise Lotte Rahbek, Eva Schwanenflügel og David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer