Folk

FOLK

7. maj 2018

Dorthe Ullemose I

En mystisk mand har i månedsvis forsvaret folketingsmedlem for Dansk Folkeparti Dorthe Ullemose på sociale medier og i online kommentarspor. Han har mere end 40 gange blandet sig i debatter med kommentarer som »Dorthe Ullemose fremstår som den eneste mandfolk i DF Svendborg«. Men hvem er denne hemmelige beundrer?

Dorthe Ullemose II

Manden hedder Tom Jensen. Han har 27 venner på Facebook, og hans profilbillede er tilsyneladende falsk. Fyns Amtsavis har uden held forsøgt at finde ud af, hvem han er. Dorthe Ullemose har efter spekulationer om en falsk profil sagt, at hun ikke kender til profilen. Men lørdag tog historien en drejning.

Dorthe Ullemose III

Dorthe Ullemose skrev i en mail til Fyns Amtsavis, at det er hendes voksne datter, der står bag profilen. Datteren oprettede angiveligt profilen, fordi hun var træt af en »uretfærdig personlig hetz« mod sin mor. Noget tyder dog på, at Dorthe Ullemose har kendt lidt mere til ’Tom Jensen’, end hun vil indrømme.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Maj-Britt Kent Hansen

Ja, man siger ugler i mosen, hvor det rettelig skulle være ulve.

Visse steder i landet skulle der (tidligere) blive sagt "uller".

Eva Schwanenflügel

Ugler i mosen er en talemåde som bruges, når der sker noget mistænkeligt. Udtrykket er en forvanskning af det jyske "der er uller i mosen", som henviste til ulve. ... Efter at ulven i en periode var udryddet, blev udtrykket om konspiration og skjulte farer overtaget af et (for mennesket) knapt så farligt dyr, uglen.