Folk

FOLK

Debat
8. maj 2018

Peter Aalbæk Jensen I

Efter balladen om sexchikane har Zentropa fået lavet etiske retningslinjer. Peter Aalbæk nægter ifølge Politiken at kende til dem: »Grønspættebogen har aldrig interesseret mig.« Bedre reklame for spejderdrenge fås nok ikke.

Peter Aalbæk Jensen II

Den tidligere Zentropa-direktør hverken angrer eller reflekterer over chikaneberetningerne. Han synes derimod, at det hele går i en »kedsommelig retning.« Grænsen mellem inspirerende provokatør og trættende, dumstædig mand er for længst overskredet.

Peter Aalbæk Jensen III

Filmbossen mener stadig, at eleverne skal lære at acceptere urimeligheder. »Det er en vigtig del af deres uddannelse – at lære dem oprøret,« siger han. At oprøret gik ud over Master Ålen himself var åbenbart at misforstå opgaven.

Peter Aalbæk Jensen IV

Selvom Ålen nu afholder sig fra at klaske eleverne i numsen, så er han stadig ulydig mod firmaets ledelse »omkring 30 gange om dagen«. Uha, hvor oprørsk af Aalbæk, som altså stadig er medejer og bestyrelsesmedlem i Zentropa.

 

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Torben Lindegaard

@Lise Richter

Touché !! .... bravo

Katrine Damm

PÅJ skulle tage at tie stille og gå hjem og passe sin økologiske svinebesætning.
Produkterne er i øvrigt ganske udmærkede.