Folk

FOLK

9. maj 2018

Ulvekritikere

Videoen af et ulvedrab i Vestjylland i april nåede i sidste uge de 25 millioner brugere af Facebook-gruppen 'I fucking love science'. Barbarer, idioter og bonderøve blev danskerne kaldt. Men de har overset de danske pædagoger.

 

For the first time in 200 years, a pack of wild wolves was living in Denmark. That was until a hunter shot dead the only known female last week.

Posted by I fucking love science on Wednesday, May 2, 2018

Ulvepædagoger

I Struer måtte 20 børn og to pædagoger ifølge bt.dk afbryde deres gåtur, fordi der sad en ulv 30-50 meter væk og stirrede på dem. Sådan en fritgående ulv blandt børn kan vel få den internationale kritik til at forstumme.

Ulvesangere

Pædagogerne fra Resen Friskole og Naturbørnehave opførte sig som helte og fik stille og roligt børnene med ind bag indhegningen, mens de sang en fødselsdagssang for at aflede børnenes opmærksomhed. Sådan kan ulve også håndteres.

Ulvefædre

Et par fædre i Resen gik samme aften ud for at lede efter spor fra ulven. De fandt ingenting, der kunne forklare, hvorfor ulven ikke løb væk, da børnehaven gik forbi. Måske den bare gerne ville hyle lidt med på fødselsdagssangen.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu