Folk

FOLK

FOLK fra dagens avis

Jens Dresling

Debat
16. maj 2018

Farvefuskere

EU-myndigheder har afsløret, at fabrikker farver kød fra tunfisk rød for at få fisken til at se frisk ud. Farvningen kan være skadelig for forbrugeren. Men hvad med farven grøn? Kan den også påføres som svindel? Venstre har farvet sit partilogo grønt.

Grøntsnakkere

Venstre har udskiftet Esben Lunde Larsen med Jakob Ellemann-Jensen som miljø- og fødevareminister. Ellemann har skyndt sig at sige en hel masse om, hvor glad han er for naturen. Men har Ellemann mulighed for at ændre på Venstres brune politik?

Giftsprøjtere

Dagbladet Politiken har i søndags konstateret, at Ellemann på tre afgørende områder ikke kan levere en grøn politik: Han vil ikke begrænse brugen af sprøjtegifte; han vil stadig stuve Miljøstyrelsen til Odense, og han vil ophæve 23.000 hektar fredet natur.

Naturelskere

Meningsmålinger har vist, at danskere op mod næste folketingsvalg efterspørger en grønnere politik. Det kan partier indfri på to måder: Enten ved at føre en sådan – eller nøjes med at markedsføre den. Hvad kalder forbrugerombudsmanden den slags?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her