Læserbrev

Sænk ikke antallet af almene boliger

Almene boliger er den bedste løsning for alle de arbejdere og familier med lave lønninger, som ikke har råd til at købe en bolig
Debat
15. maj 2018

At sætte antallet af almene boliger ned er en meget dårlig idé, og viser at der er nogle politikere i Danmark, som er godt i gang med at smadre velfærden hen over hovedet på befolkningen. Almene boliger er den bedste løsning for alle de arbejdere og familier med lave lønninger, som ikke har råd til at købe en bolig.

Samtidig er priserne for andels- og ejerlejligheder stadigt stigende, og det går ud over lejeboliger, det er bare ikke i orden. Det er tydeligt, da der er mange års venteliste for almene boliger i hovedstadsområdet, og samtidig er det et stort problem, da rigtig mange mennesker i hovedstaden mangler et sted at bo, som er til at betale.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her