Læserbrev

Skeln mellem ideologisk og intellektuel

Det er ironisk at det stigende antal forfattere blandt socialdemokraterne fremlægges som intellektuel, når det er ideologiske kampskrifter
31. maj 2018

Information har fredag 25. maj 2018 sat fokus på, at socialdemokraterne skriver meget. Blandt andet citeres Liberal Alliances Henrik Dahl for at sige, at der er intellektuel grøde i Socialdemokratiet og henviser til Mattias Tesfaye og Kaare Dybvad. Ja, ovenikøbet har deres bøger stor værkhøjde.

Ironien er ikke til at tage fejl af, de to forfatteres ideologiske kampskrifter taget i betragtning, på deres vej mod højre i danske politik. Informations iagttagelse er for så vidt udmærket, men en skarpere skelnen mellem intellektuel og ideologisk kunne anbefales. Det skylder man kommende bøger i dette univers.

Mogens Ove Madsen, regionsrådsmedlem (A)

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu