Folk

FOLK

Debat
2. juni 2018

Dronning Elizabeth

I dag er det 65 år, siden Dronning Elizabeth den 2. blev kronet til dronning af England. Kroningen var den første store internationale begivenhed, der blev vist på tv. Siden er der sket en del med tv-formatet, men Elizabeth er stadig dronning.

Anne Knudsen

Weekendavisens tidligere chefredaktør Anne Knudsen fylder 70 år i dag. Mange er begejstrede for avisen, efter Martin Krasnik har taget over, men vi er nogle, der holdt af den gammeldags og elitære stil, som Knudsen var garant for. Tillykke!

Olsen-banden

Olsen-banden kan i år fejre 50-års jubilæum. Det markerer Dansk Filmskat og Olsen Banden Fanklub DK ved i dag at vise Olsen-banden går i krig på Rådhuspladsen. Det er naturligvis den film, hvor de kravler rundt på Rådhusuret.

Hareide-banden

Landsholdet kan dårligt kaldes Olsen-banden længere, og det er kun godt. Nu skal Åge Hareides tropper snart til VM i Rusland. I dag er der testkamp imod Sverige i Stockholm. Næste lørdag imod Mexico – og så er der VM!

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her