Folk

FOLK

Debat
4. juni 2018

Offentligt ansatte

Så er det tid til at vride et sidste drama ud af forårets i forvejen dramatiske overenskomstforhandlinger. De offentligt ansatte har stemt, og resultaterne bliver offentliggjort fra i dag og frem til onsdag.

Et nej er selvsagt lig med konflikt.

Marilyn Manson

På med sminken. Marilyn Manson spiller i dag i Scandinavian Congress Center i Aarhus. Til en koncert i New York i februar bad han angiveligt publikum råbe: »I love you,« og forlod koncerten efter fem numre, fordi de ikke råbte højt nok.

Zouk-dansere

De aarhusianere, som hellere vil have en rolig aften, kan tage til Sommerdans på Bispetorvet. En gammel tradition, som genoptages efter 11 års pause og kører hele juni måned. I dag ved Aarhus Zoukforening. Zouk er en pendant til salsa/lambada.

Håndboldspillere

Det var vel bare et spørgsmål om tid, før den kom – begivenheden med det sprogforvirrede navn ’Dansk Håndbold Award’. Men i aften bliver der uddelt ikke færre end 22 håndboldpriser. Det er naturligvis i Viborg.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her