Folk

FOLK

Debat
5. juni 2018

LeBron James

Op til søndagens anden NBA-finalekamp mellem Cleveland Cavaliers og Golden State Warriors udtalte basketballstjernen LeBron James på et pressemøde, at han bevidst undgår sociale medier for at fokusere på sporten: »Som celebrity går det op for én, at det dårligt for dig.«

Öslem Sara Cekic

»Ældrebyrden eller folkepensionist. Cafépenge eller SU. Socialbidrag eller SKAT. Ghettobørn eller børn. Tvang eller tilbud. Sorte pletter eller almennyttige boliområder. Ord skaber holdninger, forestillinger og handlinger. Vi hopper alle i ordspin,« skrev tidligere MF’er på Twitter søndag.

VM2018

Efter, at træningskampen mellem Argentina og Israel er blevet rykket til Jerusalem, har formanden for Palæstinas fodboldforbund Jibril Rajoub ifølge Reuters opfordret folk til at brænde billeder og spillertrøjer af Argentinas superstjerne Lionel Messi.

Afrikansk svinepest

Mandag vedtog Folketinget, at der kan laves et vildsvinehegn ved den dansk-tyske grænse for at holde afrikansk svinepest ude, selvom sygdommen aldrig er set i Danmark eller nabolandene. Til Ritzau udtalte miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen (V), at regeringen ønsker at være på forkant.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her