Folk

FOLK

Debat
18. juni 2018

Folkets musikere

I nogle kulturer opfattes kunsten som noget ophøjet, men sådan er det heldigvis ikke altid, og nu har TV-2, i forbindelse med bandets nye album, lavet en afstemning: »Må Steffen godt spille mundharmonika på vores kommende album?« Afstemningen ender om fire dage.

Russere

Ved åbningsceremonien for VM sagde Putin, at Rusland er et »åbent« og »gæstfrit« land, men der er grænser for gæstfriheden, og samme dag arresterede og tilbageholdt det russiske politi en britisk aktivist, som demonstrerede for homoseksuelles rettigheder.

Kardashian

Når man ser Donald Trump på tv eller hører ham i radioen, kan man få den tanke, at nu kan det da ikke blive værre, men forleden sagde realitydeltager Kim Kardashian i et interview med CNN, at hun ikke vil afvise at stille op til et amerikansk præsidentvalg.

Snakkehoveder

Det er blevet populært i kulturlivet at afholde såkaldte talks. På festivalen Heartland, i kunsthallen Charlottenborg og en række andre steder har talks erstattet interviews, selv om det egentlig er det samme, bare lidt mere ustruktureret. Man kunne passende bruge det danske ord: En snak.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her