Folk

FOLK

20. juni 2018

@BillClinton

»Jeg tænker på de tusinder af børn fjernet fra deres forældre ved grænsen‚« tweeter ekspræsident Bill Clinton om Trumps immigrationspolitik. »At genforene dem med deres familier vil genetablere Amerikas tro på og støtte til alle forældre, der elsker deres børn.«

@kaaretraberg

Apropos mennesker i nød: »Danmark stoppede i 2016 med at tage kvoteflygtninge, da vi skulle have et ’pusterum’. Nu, 3 millioner flygtninge senere, er de der stadig. Mon ikke de også gerne vil have lidt luft?« spørger menneskerettighedsadvokat Kåre Traberg Smidt.

@KobenhavnPoliti

Og nu til noget helt andet: »Her til morgen har vi igen foretaget rydning af hashboderne i Pusher Street og beslaglagt ca. 5,5 kg hash, 382 joints, ca. 1,5 kg. skunk, 1 kniv samt 1 peberspray,« meddelte Københavns Politi i går. »2 narkohandlere anholdt.«

@samlymatters

»Over for stripklub ligger minigolfbane. Jeg er frisindet, men det er for meget,« skriver komiker Samantha Ruddy. »Hvad nu, hvis man vil have rar dag med familien, og så kigger børnene over på den anden side af gaden og ser en flok tabere spille minigolf?«

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
  • David Zennaro
Eva Schwanenflügel og David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu