Folk

FOLK

21. juni 2018

@maddow

Den amerikanske tv-vært Rachel Maddow græd for åben skærm, da hun skulle oplæse nyheden om, at myndighederne nu også spærrer asylansøgeres småbørn og babyer inde. »Undskyld,« tweetede hun. »Det var ikke sådan, jeg havde regnet med, det ville gå.«

@laurenduca

Tender age shelters – ’herberg for unge’ på dansk – kalder de amerikanske myndigheder stederne, hvor småbørnene og babyerne grædende tilbageholdes uden forældre. »En interessant eufemisme for ’babyfængsler’,« skriver journalist Lauren Duca.

@JProskowGlobal

Global News-redaktør Jackson Proskow har talt med tidligere leder af USA’s immigrationsmyndigheder: »Hundredvis af fjernede børn bliver aldrig genforenet med deres forældre. De forsvinder i systemet. Gjort forældreløse af den amerikanske regering.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
  • Ejvind Larsen
Eva Schwanenflügel og Ejvind Larsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu