Folk

FOLK

Den nye erhvervsminister langer denne uge både ud efter Danske Bank og journalist David Trads. Hans foretrukne våben synes at være korte sætninger på Twitter
Den nye erhvervsminister langer denne uge både ud efter Danske Bank og journalist David Trads. Hans foretrukne våben synes at være korte sætninger på Twitter

Philip Davali/Ritzau Scanpix

26. juni 2018

Hvidvaskning

Danske Banks estiske afdeling har oprettet en konto til et newzealandsk stråmandsselskab, som var involveret i forsøget på at smule 35 ton nordkoreanske våben til Iran, afslører DR og Berlingske. Men frygt ikke, vores nye erhvervsminister er på sagen.

Rasmus Jarlov I

»Danske Banks hvidvaskning i Estland er en skamplet og skandale. Jeg har endnu ikke overblik over, hvilke handlemuligheder jeg har som minister, men jeg kan garantere, at jeg ikke kommer til at holde hånden over dem,« tweeter Jarlov. Betryggende.

David Trads

Også politisk kommentator David Trads’ nylige beskyldning om, at Rasmus Jarlov »ikke er den skarpeste kniv i skuffen« har erhvervsministeren håndteret på Twitter. Og dermed vist, hvad han tænker om armslængdeprincippet.

Rasmus Jarlov II

»Jeg synes ikke, det gør meget godt for debatniveauet, og det burde ikke ske i et format som besserwisserne, hvor han får lov at sige hvad som helst uden at blive udfordret,« lyder ministerens dom over Trads.

 

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu