Folk

FOLK

29. juni 2018

Winston Blackmore

Canadieren Winston Blackmore, som er blevet afsløret i at have intet mindre end 24 koner og 145 børn, er blevet idømt et halvt års husarrest og 150 timers samfundstjeneste. Hans svoger, som ’kun’ har fem koner, slipper med 75 timer.

Mormoner

De polyamorøse brødre har begge ledet en fundamentalistisk mormonsekt i bosættelsen Bountiful i den canadiske provins British Columbia. Sekten, som blev grundlagt i 1946 og i dag har over 1.500 medlemmer, er kendt for at praktisere polygami. Men det er ulovligt i Canada.

Militante veganere

I Frankrig beder slagtere regeringen om beskyttelse mod det hærværk, som yderligtgående veganere  har udsat flere kødsælgende butikker for. »Angrebene på slagtere og hele branchen er intet mindre end en form for terrorisme,« lyder det.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu