Folk

FOLK

Debat
29. juni 2018

Winston Blackmore

Canadieren Winston Blackmore, som er blevet afsløret i at have intet mindre end 24 koner og 145 børn, er blevet idømt et halvt års husarrest og 150 timers samfundstjeneste. Hans svoger, som ’kun’ har fem koner, slipper med 75 timer.

Mormoner

De polyamorøse brødre har begge ledet en fundamentalistisk mormonsekt i bosættelsen Bountiful i den canadiske provins British Columbia. Sekten, som blev grundlagt i 1946 og i dag har over 1.500 medlemmer, er kendt for at praktisere polygami. Men det er ulovligt i Canada.

Militante veganere

I Frankrig beder slagtere regeringen om beskyttelse mod det hærværk, som yderligtgående veganere  har udsat flere kødsælgende butikker for. »Angrebene på slagtere og hele branchen er intet mindre end en form for terrorisme,« lyder det.

Speciesister

Så sent som i sidste uge blev facaderuderne knust på en butik i Lille i det nordlige Frankrig, skriver avisen La Voix de Nord. Tidligere blev en restaurant med and på menuen ramt. »Stop speciesisme (artschauvinisme, red.),« skrev gerningsmændene i begge tilfælde.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her