Folk

FOLK

Debat
30. juni 2018

David Trads I

Sidste lørdag brugte Informations tidligere chefredaktør to helsider i Politiken på at beskrive, hvordan han i 2002 kom til Information som en »journalistisk wonderboy« og på to år førte avisen til Cavlingpris og stigende læsertal.

Wonderboy

Cavlingprisen var i virkeligheden mest hans fortjeneste, forstår man, og Informations journalister var i øvrigt nogle »forkælede fjolser, som hænger håbløst og naivt fast i hippietiden«. De endte da også med at få ham fyret i 2004.

Forkælede fjolser

To af de forkælede fjolser og et senere tilkommet fjols har nu svaret igen i Politiken med en gendrivelse af Trads’ påstande punkt for punkt: Trads har opfundet et citat fra Cavling-formanden og oplaget faldt med over fire pct. i hans tid.

David Trads II

Mest alvorlig er en sag fra 2003 om udokumenterede nazianklager i Information mod en borgerlig spindoktor. I lyset af sin nye forklaring må Trads i sin tid have løjet i sit forsvar for anklagerne, viser mediearkivet. Well played, wonderboy.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her