Folk

FOLK

Debat
9. juni 2018

Abidal

Fodboldklubben F.C. Barcelona har hyret den tidligere forsvarsspiller Éric Abidal som ny sportsdirektør i stedet for Robert Fernández. Abidal kom til klubben som spiller i 2007 og spillede 193 kampe og kæmpede med kræft gennem flere sæsoner.

Klose

I dag fylder den tyske fodboldspiller Miroslav Klose 40 år. Klose er med 16 mål den mest scorende spiller i VM-sammenhæng. Han indstillede sin spillerkarriere i klubben S.S. Lazio i 2016, men er i dag en del af trænerstaben for det tyske landshold.

Basket-Bryan

Præsidenten for NBA-klubben Philadelphia 76’ers, Bryan Colangelo, har trukket sig, efter det er kommet frem, at han sammen med sin hustru skulle have oprettet flere falske twitterprofiler, der roste hans arbejde og styrkede hans position i klubben.

Roger Federer

Den 37-årige schweiziske tennisspiller Roger Federer er blevet kritiseret af direktøren for French Open, Guy Forget, for at skippe turneringen for at spare kræfter til Wimbledon. »Man ville gerne have set Nadal vs. Federer igen« har han udtalt.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her