Folk

FOLK

9. juni 2018

Abidal

Fodboldklubben F.C. Barcelona har hyret den tidligere forsvarsspiller Éric Abidal som ny sportsdirektør i stedet for Robert Fernández. Abidal kom til klubben som spiller i 2007 og spillede 193 kampe og kæmpede med kræft gennem flere sæsoner.

Klose

I dag fylder den tyske fodboldspiller Miroslav Klose 40 år. Klose er med 16 mål den mest scorende spiller i VM-sammenhæng. Han indstillede sin spillerkarriere i klubben S.S. Lazio i 2016, men er i dag en del af trænerstaben for det tyske landshold.

Basket-Bryan

Præsidenten for NBA-klubben Philadelphia 76’ers, Bryan Colangelo, har trukket sig, efter det er kommet frem, at han sammen med sin hustru skulle have oprettet flere falske twitterprofiler, der roste hans arbejde og styrkede hans position i klubben.

Roger Federer

Den 37-årige schweiziske tennisspiller Roger Federer er blevet kritiseret af direktøren for French Open, Guy Forget, for at skippe turneringen for at spare kræfter til Wimbledon. »Man ville gerne have set Nadal vs. Federer igen« har han udtalt.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu