Folk

FOLK

11. juni 2018

Lars Løkke

I sin tale under Folketingets afslutningsdebat sagde statsminister Lars Løkke Rasmussen, at der blev lavet 45 lempelser af udlændningepolitikken under sidste S-statsminister. Men glemte at nævne, at Venstre stemte for 13 af lempelserne og Liberal Alliance for 32.

Merete Riisager

Under afslutningsdebatten tweetede undervisningsminister Merete Riisager (LA) med henvisning til de 45 lempelser: 

»Hvad betrygger danskerne i, at der ikke går hul på DK med en rød regering? En blå regering, holder styr på Danmark.«

Private Merete

Ifølge Berlingske har undervisningsministeren nu oplyst, at undervisningsministeren ikke kan kommentere på tweetet, fordi hun skrev det i egenskab af LA-politikeren Riisager. Derfor er det Liberal Alliance, der skal forklare Riisagers tweet.

Minister Merete

I dag lancerer politikeren – ikke privatpersonen – Merete Riisager sammen med miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen (V) undervisningsmateriale om dyrevelfærd for skolebørn fra 4.-6. klasse på Korsager Skole i Brønshøj.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Katrine Damm
  • Eva Schwanenflügel
Katrine Damm og Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu