Folk

FOLK

13. juni 2018

Helmig

Danmarks officielle slagsang til VM er af kritikere blevet kaldt »fladpandet« og »den dårligste nogensinde«, og selv om de kan have ret, har de formentlig ikke medregnet vores slagssang fra EM i 2004, Birthe Kjær og Safri Duos parafrase over Jokerens ’Havnen’. »Hvor’ vi fra? - Vi fra Danmark«.

Paven I

Videnskaben har sagt det i årtier: Verdens forbrug af fossil energi truer med at ændre eksistensgrundlaget på Jorden, og derfor kan vi ikke fortsætte som hidtil med at forbrænde kul i kraftvarmeværkerne og benzin og diesel i vores biler.

Paven II

I weekenden blev det budskab gentaget af Pave Frans på en konference i Vatikanets videnskabelige akademi, hvor investorer og repræsentanter fra olieindustrien mødtes med eksperter. Det kan blive den første dommedagsprofeti, som går i opfyldelse.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu