Folk

FOLK

14. juni 2018

Morozov

USA har indført told på en række varer og begrundet det med hensyn til landets sikkerhed. Journalist Evgeny Morozov skriver på Twitter, at EU bør indføre told på amerikanske nettjenester. »I samarbejde med NSA udgør de en reel national sikkerhedsrisiko.« Importeret mælk, not so much.

Trump bitches I

USA’s udenrigspolitiske doktriner har gennem historien været under forandring. Fra Trumans inddæmningspolitik over Eisenhowers trussel om massiv gengældelse til Bushs strategi om forebyggende militære operationer. Men hvad er USA’s doktrin i dag?

Trump bitches II

I denne uge kom en højtstående embedsmand i Det Hvide Hus med et bud på en doktrin, som blev citeret i en artikel i magasinet The Atlantic, og her gengives på originalsproget af hensyn til nuancerne: »We’re America, Bitch

Alternative nationalister

Ifølge flere undersøgelser er det politiske og økonomisk skel mellem folk fra landet og eliten fra byerne blevet større de seneste år, og i den kontekst er afstemningen »Hvem synes du skal være statsminister?« på Nationen overraskende. Et flertal på 31 procent stemmer på Uffe Elbæk.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Er det første gang du skal stemme til et folketingsvalg?
Vi giver alle førstegangsvælgere gratis digitalt abonnement under valget.

Tilmeld dig

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu