Læserbrev

Gør det lettere for handicappede at få støtte

Handicappede får kun bevilling én gang om året til fx indlæg til sko, det burde sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) og ældreminister Thyra Frank (LA) ændre på
Debat
14. juni 2018

Mange handicappede kæmper en hård kamp for at få bevillinger hos kommunerne til ting, som de burde have ret til i et velfærdssamfund. For eksempel indlæg til sko kan man kun få bevilling til én gang om året, selv om det burde være to gange om året, da nogle borgere slider deres fodindlæg hurtigere end andre.

Man må håbe, at sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) og ældreminister Thyra Frank (LA) får lavet om på lovgivningen, så borgere, der har brug for hjælpemidler, ikke skal kæmpe en kamp med sagsbehandlere i kommunerne, hver gang der skal søges om ny bevilling.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her