Læserbrev

Stop lange politikerferier

Fra og med den 30. maj og til den første tirsdag i oktober holder de folkevalgte nemlig ferie. Det er over fire måneder. Er det effektivt? Er det produktivt?
Debat
5. juni 2018

Nu er Folketinget så gået på sommerferie. Fra og med den 30. maj og til den første tirsdag i oktober holder de folkevalgte nemlig ferie. Det er over fire måneder. Er det effektivt? Er det produktivt? Hvorfor skal politikere holde hele fire måneders ferie?

I de gode gamle dage var det, fordi bønderne i dansk politik skulle høste, inden de kunne fortsætte deres politiske virke. Hvad høster de i dag ud over urimeligt lukrative lønninger, arbejds- og pensionsforhold?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her