Folk

Twitterfolk

Debat
22. juni 2018

@katierogers

Tilbageholdelse af asylansøgeres børn diskuteres i USA. »Trump-støtte i Duluth fortalte mig, at hun føler med de adskilte familier, men i sidste ende tror, at billeder og videoer fra tilbageholdelsescentrene er falske,« tweeter New York Times’ Katie Rogers.

@mattzollerseitz

Mens krigen om Trump og fakta raser: »Jeg stoler mere på Washington Posts dækning af denne regering end på New York Times’,« skriver redaktør og forfatter Matt Zoller Seitz. »Der er for mange tegn på, at avisens topfolk hepper på Trump.«

@JonPagh

Apropos VM i fodbold. »Lå søvnløs i nat pga. en helvedes tandpine,« skrev TV3’s Jon Pagh i går. »Ringede kl. 7.01 til tandlægen og bad om en akut tid. Tandlæge: Ja, du er heldig. Vi har en tid kl. 14 i dag. Mig: Øh, jeg ringer igen i morgen.«

@Rubenmedu

En servicemeddelelse fra komiker Ruben: »Til jer der lige så mig forlade løbebåndet efter 1 minut i Fitness World – jeg blev ikke skadet. Jeg kom bare i tanke om, at jeg virkelig ikke gad.« Rubrikbestyreren kender fornemmelsen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her