Folk

FOLK

2. juli 2018

Kulturministeren I

Det har været lidt af en uge for kulturminister Mette Bock (LA). Natten til fredag fik ministeren landet det længe ventede medieforlig. Forliget fjerner sportslisten, der skal sikre, at store sportsbegivenheder kan blive vist på bredt tilgængelige tv-kanaler. Det sker midt under VM i fodbold, hvor Danmark søndag mødte Kroatien.

Kulturministeren II

Men et aflyst fly forhindrede søndag Bocks tur til Rusland. »Neej – for hulen da! Heller ikke denne kamp kommer jeg til. Fly aflyst! På vej retur mod Jylland. Må satse på, at vi går videre i dag,« skrev Mette Bock på Twitter. Ærgerligt for hende, når nu medieforhandlingerne stak en kæp i hjulet, så hun missede kampen mod Frankrig 26. juni.

Idrættens minister

»Ministeren risikerer at blive en ufrivillig brik i Putins propagandaredskab,« sagde Venstres Michael Aastrup Jensen om Bocks VM-planer. Det bekymrede dog ikke ministeren: »Jeg vil være til stede som idrættens minister for at anerkende den fantastiske indsats, som de gør. Ikke kun for landsholdet, men for Danmark som nation,« lød det.

Besørgende unge

Det er ikke altid lige sjovt at være nabo til Roskilde Festival. Særligt ikke, når der mangler toiletter til festivalgæsterne. »Vi skal jo tage nogen med bukserne nede. Og der er ikke meget andet at gøre ud over at sige, at det er moralsk forkasteligt at skide i en anden mands have,« sagde politiets vagtchef til Ekstra Bladet.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu