Folk

FOLK

FOLK fra dagens avis

Philip Davali/Ritzau Scanpix

3. juli 2018

Henning Hyllested

Flere ulykker med kørsel i studentervogne fik i weekenden Enhedslistens Henning Hyllested til at sige, at man bør »overveje et forbud«, hvis ikke sikkerheden forbedres. Et forbud, som partiet dog på Facebook samme dag meddelte, at man ikke støtter.

Susanne Flydtkjær

Et forbud er dog ikke den eneste løsning, som Enhedslistenpolitikere har luftet. »Man ku’ lave bilfrie studenterdage, så de kunne køre sikkert rundt i hestevogn,« foreslår medlem af regionsrådet i Nordjylland, Susanne Flydtkjær, i Nordjyske.

Ladvagter

Andre partier er ikke helt med på Enhedslistens fantasifulde forslag. Men alligevel mener flere, at noget bør gøres. Venstre foreslår »et serviceeftersyn« af reglerne, mens Socialdemokraterne mener, at man bør overveje at indføre en »ladvagt« på vognen.

Studenter

Søndag aften skete der så et nyt uheld. En 19-årig student fra Køge fik skrabet sin isse på en bro, da den lastbil, han sad på, kørte under den. FOLK venter nu bare på, at Enhedslisten foreslår, at alle landets broer skal hæves med en meter.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
  • David Zennaro
Eva Schwanenflügel og David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu