Folk

FOLK

4. juli 2018

Ghettobørn

Danmarks udlændingepolitik får igen international opmærksomhed. Det sker efter, at New York Times på sin forside har beskrevet initiativerne i ghettopakken heriblandt tvangsvuggestuer og hårdere straffe til beboere i udsatte boligområder.

Carolina M. Maier

Som altid medfører det reaktioner fra debattører, der skammer sig over at være danskere. »I går gjorde Kasper Schmeichel mig stolt over at være dansk. I dag gør den her artikel i New York Times det skamfuldt,« skriver Carolina M. Maier (Å) på Twitter.

Ramah Kudaimi

Andre internationale twitterbrugere kobler også direkte ghettopakken til Danmarks deltagelse ved verdensmesterskaberne i fodbold. »Well. Godt, Danmark tabte i verdensmesterskaberne‚« skriver Ramah Kudaimi fra Washington.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Katrine Damm
  • Eva Schwanenflügel
  • Ejvind Larsen
Katrine Damm, Eva Schwanenflügel og Ejvind Larsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu