Folk

FOLK

4. juli 2018

Ghettobørn

Danmarks udlændingepolitik får igen international opmærksomhed. Det sker efter, at New York Times på sin forside har beskrevet initiativerne i ghettopakken heriblandt tvangsvuggestuer og hårdere straffe til beboere i udsatte boligområder.

Carolina M. Maier

Som altid medfører det reaktioner fra debattører, der skammer sig over at være danskere. »I går gjorde Kasper Schmeichel mig stolt over at være dansk. I dag gør den her artikel i New York Times det skamfuldt,« skriver Carolina M. Maier (Å) på Twitter.

Ramah Kudaimi

Andre internationale twitterbrugere kobler også direkte ghettopakken til Danmarks deltagelse ved verdensmesterskaberne i fodbold. »Well. Godt, Danmark tabte i verdensmesterskaberne‚« skriver Ramah Kudaimi fra Washington.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Katrine Damm
  • Eva Schwanenflügel
  • Ejvind Larsen
Katrine Damm, Eva Schwanenflügel og Ejvind Larsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu