Folk

FOLK

Debat
4. juli 2018

Ghettobørn

Danmarks udlændingepolitik får igen international opmærksomhed. Det sker efter, at New York Times på sin forside har beskrevet initiativerne i ghettopakken heriblandt tvangsvuggestuer og hårdere straffe til beboere i udsatte boligområder.

Carolina M. Maier

Som altid medfører det reaktioner fra debattører, der skammer sig over at være danskere. »I går gjorde Kasper Schmeichel mig stolt over at være dansk. I dag gør den her artikel i New York Times det skamfuldt,« skriver Carolina M. Maier (Å) på Twitter.

Ramah Kudaimi

Andre internationale twitterbrugere kobler også direkte ghettopakken til Danmarks deltagelse ved verdensmesterskaberne i fodbold. »Well. Godt, Danmark tabte i verdensmesterskaberne‚« skriver Ramah Kudaimi fra Washington.

Mona Davids

En anden bruger drager paralleller til USA: »Wow, se hvordan Danmark håndterer deres ’legale migranter’. Kunne i forestille jer, hvis @realDonaldTrump og kongressen ville så meget som forsøge at implementere noget lignende for illegale i USA?« skriver Mona Davids.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her