Folk

FOLK

Debat
19. juli 2018

Donald Trump I

I et interview med Fox TV, foretaget efter kort efter hans private tete-a-tete med Putin, udtaler verdens mægtigste mand bekymring for, at Montenegro skal sætte tredje verdenskrig i gang. Lilleputstaten er siden 2017 NATO’s nyeste og mindste medlem.

Donald Trump II

»Montenegro er et lillebitte land med stærke folk – nogle meget aggressive folk,« siger Trump om faren for, at Montenegro udløser en global konflikt, som USA trækkes med i. Godt set – det var trods alt i nærliggende Sarajevo, Første Verdenskrig begyndte.

Malmö-bander

Ti mennesker er i 2018 blevet skuddræbt i den sydsvenske provinsby. Det giver en mordrate pr. 100.000 indbyggere på 3,4 – nok til en ubestridt status som Nordens Chicago. Der er dog langt op til det rigtige Chicagos mordrate på 28.

Fodbolddrenge

De thailandske ’fodbolddrenge’ meldes nu alle udskrevet fra hospitalet efter deres ugelange ufrivillige grotteophold. Grottens ro kan de snart savne, for nu begynder en ny prøvelse for dem: Verdenspressens klapjagt for kommentarer.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her