Folk

FOLK

Debat
23. juli 2018

Steve Bannon

Trumps ekschefstrateg har fundet sit nye store projekt. Til Daily Beast fortæller højregallionsfiguren, at han vil stifte en paneuropæisk bevægelse, The Movement, som skal forene europæiske højrepopulister i en ’revolte’ og vinde europarlamentsvalget 2019.

Matt Groening

Skaberen af Simpsons er klar med ny animationsserie, The Disenchantment. Den foregår i eventyrriget Dreamland, har en alkoholiseret prinsesse i hovedrollen og handler om »liv, død, kærlighed og sex, om hvordan latter kan hjælpe os til at overleve i en verden af lidelse og idioti«.

Melania Trump

Hvilken overlevelsesstrategi følger fru Trump? Meldinger om en lydoptagelse, hvor Trump taler om tystyspenge til en Playboy-model, han så under hustruens graviditet, fremkalder dette svar:

»Jeg fokuserer på at være førstedame og mor, ingen kommentarer.«

Ulven Peter

Peter Belli gav afskedskoncert i december, men det har han nu fortrudt, udtaler han til Billed-Bladet. Den 75-årige savner rock og rul, turnélivet, suset fra landevejen og publikums kærlighed. Tro aldrig en rockulv, der siger, at den ikke kommer tilbage. 

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her