Folk

FOLK

Debat
26. juli 2018

Mikhail Vanin

Ruslands ambassadør twitter som en troll fra trollefabrikkernes hjemland. Rusland vil afstå fra at blande sig i danske valghandlinger, lover han. Det vil være ørkesløst, da både regering og opposition er gennemsyret af forhærdet ’russofobi’.

Marie Krarup

Lad være, at ambassadøren overser, at Putin-regimet har mindst én nyttig idiot på tinge. Værre er hans symptomatiske identifikation af Rusland med dets magthavere. Den stolte kulturnation Rusland og det udholdende russiske folk må man holde af ...

Kremls kleptokrater

Et giftmyrdende, territorieannekterende, oppositionslikviderende, serverhackende gangsteroligarki, der bruger en stor del af sine ikke overvældende ressourcer på at destabilisere demokratiske lande, gør man til gengæld ret i at mistro.

Mick Jagger

Rullestenforsangen blev oldefar for et par år siden, og i dag fylder han minsandten 75, evigung som altid og som alle de andre endnu overlevende fra den store 68-generation, der revolutionerede musikken og emanciperede den vestlige livsform.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her