Folk

FOLK

27. juli 2018

Kim Jong-un

Nordkorea har endnu ikke gjort noget konkret for at afvikle sit atomvåbenprogram. Dog ser regimet nu ud til opfylde et andet aftalepunkt. I anledning af 65-årsdagen for våbenstilstanden udleveres de jordiske rester af 100 faldne amerikanske soldater. 

Avi Katz

Sidste nyt fra Mellemøstens illiberale demokrati, Israel: Jerusalem Post fyrer en mangeårig satiretegner. Hans brøde er at afbilde Netanyahu som gris med reference til Orwells Kammerat Napoleon: Med den ny nationalstatslov er også nogen i Israel ’mere lige end andre’. 

Haruki Murakami

Den hyperproduktive japanske forfatters nyeste roman, Killing Commendatore, der først udkommer på engelsk til efteråret, er blevet censureret væk fra bogmessen i Hongkong. Den skulle angiveligt rumme endnu mere uartige sexscener end Henry Millers værker.

Michelle Obama 

Hun afviser kategorisk at ville stille op for Demokraterne i 2020, men lige nu har USA’s karismatiske og intelligente eksførstedame hypertravlt på den politiske scene som spydspids for en kampagne, der skal få flere vælgere til at registrere sig forud for midtvejsvalgene.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
  • Ejvind Larsen
Eva Schwanenflügel og Ejvind Larsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu