Folk

FOLK

5. juli 2018

Jørgen Poulsen

Den tidligere tv-journalist og mangeårige generalsekretær for Dansk Røde Kors fylder i dag 75 år med sit humanistiske engagement intakt og brændende, aktuelt aktiv i protester imod uværdige forhold for børn af afviste asylansøgere. 

Chelsea Manning

Den amerikanske whistleblower, der midt i det hele skiftede køn, skulle have siddet 35 år i fængsel, men nåede at blive benådet af Obama. I dag, i en første offentlig optræden i Europa af sin slags, taler hun på Roskilde Festivalen om aktivisme.

Donald Trump I

Danmark har fået brev fra lederen af den frie verden, der synes vi betaler i underkanten til det NATO, han selv har kaldt ’forældet’. Hvad skader NATO’s troværdighed og vestlig sikkerhed mest, dansk påholdenhed eller sådanne udtalelser fra lige den kant?

Donald Trump II

Nu siger Trump jo så meget, bl.a. at han er »den mindst racistiske person, I nogensinde vil møde«. En meningsmåling for CNN afslører, at amerikanerne ikke er overbevist: 49 procent ser ham som racist, 47 procent gør ikke. 

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu