Folk

FOLK

Debat
30. juli 2018

Kate Bush

Popmusikkens mest egenartede kvindestemme ved siden af Björks brød igennem for 40 år siden med »Wuthering Heights«. I dag fylder sangskriveren 60 år og lever så gådefuld og tilbagetrukket som en Greta Garbo. 

Trump og Erdoğan

En stærkmandsbromance kan være i fare. Trump truer Tyrkiet med »vidtgående sanktioner«, hvis det ikke løslader en amerikansk præst.

»Vi finder os ikke trusler. USA sætter vores alliance på spil«, tweetes der tilbage.

Andrew Brunson

Sagen drejer sig om denne protestantiske missionær, der har virket i Izmir i 20 år. Han er anklaget for at stå i ledtog med både PKK og Gülen-bevægelsen og står til 35 års fængsel. Logikken halter dog, da PKK og Gülen er hinandens fjender.

Ahed Tamimi

Ingen repræsenterer den palæstinensiske modstandskamp så ikononisk som denne af retfærdig harme optændte teenager. I går blev hun sat fri efter soning af syv måneders fængselsstraf, straffen for at sparke en israelsk soldat.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her