Folk

FOLK

1. august 2018

Steve Bannon

Højreideologen, der vil skabe en ny Internationale for Europas nationalister, bebuder nu, at han vil bruge en ny højrefløjskryptovaluta til at finanisere projektet: ’Deplorablecoin’, kunne den hedde, foreslår han spøgefuldt.

Twitteraktivister

Sidste år stod kvinder i tusindvis frem med beretninger om sexchikane og værre ting under det virale #MeToo. Efter Mesut Özils exit fra det tyske landshold på grund af »racisme« står ofre for ’hverdagsracisme’ nu frem under #metwo.

Bikere

Sic transit gloria mundi: Ærkesymbolet på amerikansk motorbøllepotens, motorcyklen Harley Davidson, rykker ikke blot produktionen udenlands på grund af Trumps handelskrig, men vil også til at lave små el-knallerter.

Mikkel Kryger

Noget bliver dog, som det var: Showet Lykkehjulet, der samlede store seerskarer i Michael Meyerheims og Bengt Burgs tid, vender tilbage. TV 2 har allerede denne nye skærmtrold klar. Hvem der skal være ’Kategorina’, er ikke oplyst. 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu