Folk

FOLK

2. august 2018

Niels Louis-Hansen

Undskyld hvem? Danmarks rigeste mand, faktisk, men klædeligt diskret som danske milliardærer har for vane. Stigende kurser har gjort den 74-årige storaktionær i Coloplast god for 44,4 milliarder kr., anfører Bloomberg News.

Bent Fabricius Bjerre

Danmarks rigeste musiker er denne komponist med en formue på 131 millioner kr., men det får dog ikke den 93-årige hyggepianist til at nøjes med arbejdsfri indtægter. Flere koncerter er planlagt i sensommeren, bl.a. på Samsø og i DR’s Koncerthus.

Morten Holm-Nielsen

Maskeringsforbuddet er nu trådt i kraft over det ganske dronningerige, hvilket har fået denne satireforfatter til spændt at spekulere på, om Mette Frederiksen nu risikerer at blive anholdt for at være maskeret som Kristian Thulesen Dahl.

Monty Python

Et stort antal ukendte Monty Python-sketches er dukket op fra BBC’s arkiver, desværre dog kun i manuskriptform. BBC genudsender ikke længere serien, ifølge John Cleese, fordi den »er for sjov« og dermed vil udstille moderne komikeres talentløshed.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Folketingsvalget er forbi, men magten skal stadig holdes i ørerne.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement. Første måned er gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu