Folk

FOLK

3. august 2018

Mathias Rust

Det er i dag 30 år siden, en tysk vovehals af en pilot blev benådet af Sovjetunionen. Året før havde han som 18-årig landet sit Cessna-privatfly på Den Røde Plads. I dag ernærer han sig angiveligt som pokerspiller og yogalærer.

Martin Henriksen

»Det er fine folk«, siger Dansk Folkepartis danskhedsekspert om ’For Frihed’ og fejringen af burkaforbuddet. Som et ekko af Trumps karakteristik af White Pride-demonstranterne ved sidste års skræmmende march i Charlottenburg. 

Von Stauffenberg

Normer søges også skubbet i Tyskland. Her har AfD nu travlt med at tage afstand fra sit unge forbundsdagsmedlem Lars Steinke, der har kaldt greven, der søgte at ombringe Hitler i 1944, for »kujon, forræder og folkefjende«.

Søren Pind

Fra ekspolitikere skal sandheder høres: Vi skal respektere Finansministeriets økonomiske faglighed, men til gengæld er FM’s behandling af andre ministeriers faglighed udtryk for »trumpsk ledelsesfacon«, tweeter Pinden.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu